torsdag den 4. januar 2018

Spilder du tiden på at være ulykkelig forelsket?


Går du rundt med følelsen af at du allerede har fundet den eneste ene, men kærligheden ikke er gengældt? Måske er du stadig forelsket i din ex, men din ex er ikke længere interesseret i dig?

Ligegyldigt hvad, så er du godt i gang med at spilde din tid. Kærlighed er en følelse, som man ikke kan pådutte andre. Du kan håbe på at den anden, en dag får de samme følelser for dig, men du kan hverken ændre det eller forandre det.

Lad os slå fast med det samme, at det selvfølgelig er vigtigt, at personen kender til dine følelser. Altså, han/hun skal vide at du eksisterer og er interesseret og han/hun skal have givet udtryk for at følelserne ikke er gengældte.
Hvis personen ikke kender til dine følelser, har du jo ikke givet vedkommende en reel chance for, at finde ud af om følelserne er gengældte.

Så hvad gør man så, hvis kærligheden virkelig ikke er gengældt?
Tja, der er faktisk kun 2 muligheder; du kan enten blive ved med at være ulykkelig, eller du kan komme videre.

At gå rundt og vente på, at en anden person skal ændre sine følelser for dig, er virkelig spild af tid. Man vinder ingens kærlighed, ved at være deprimeret eller omklamrende!

Og hvis du har hele dit fokus rettet mod en person, som du alligevel ikke kan vinde, så ser du slet ikke alle de andre spændende muligheder der er derude. Andre potentielle kærester får ganske enkelt ikke en chance hos dig.

Samtidig er det vigtigt, at du plejer dig selv og "blomstrer." Jo bedre du får det med dig selv, jo mere attraktiv bliver du, både for nye bejlere og måske også for din oprindelige kærlighed.

Så kast dig ud i det! Lev livet, få nye venner, find nye interesser, plej dig selv og lad dit potentiale blomstre!

Godt nytår.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar