torsdag den 16. november 2017

Er du klar til at forpligte dig?


Er du klar til at forpligte dig?


Eller vil du stadig hellere shoppe lidt rundt?

Jeg skriver dette indslag, med tanke på de mange der TROR, at de er klar til at få en fast kæreste, men ikke helt har gennemtænkt hvilke forpligtelser der følger med.

Desværre er det ikke altid nok at være smaskforelsket i hinanden, for at få et parforhold til at fungere. Der følger nogle opgaver med.

Når man har fundet den person, som man vil dele sin hverdag med, vil der efter en periode, opstå situationer hvor man skal tilpasse sig hinanden. Det er her et begyndende parforhold skal stå sin prøve. Det er nu man skal finde ud af, om man kan leve op sine egne og til hinandens forventninger. Man skal finde ud af om de forventninger man hver især har til fremtiden, overhovedet kan forenes.  Der skal måske både forhandles og indgås kompromisser og det er ikke altid man er enige.

Mit spørgsmål til dig er: Er du overhovedet klar til at investere det der kræves for at få et parforhold til at fungere? Eller synes du at det er for besværligt?

Tag det med i dine overvejelser, du leder efter din kommende kæreste.

Jeg vil dog tilføje, når man har fundet den rigtige person, så er de fleste lidt mere villige til kæmpe for at få det til at lykkes.

God fornøjelse derude J


Ingen kommentarer:

Send en kommentar